onsdag 30 mars 2011

Färglägg siffror

Jag har skapat ett dokument med siffrorna 0-10 och rätt antal. Det är dock lite klurigt eftersom det inte är fem blommor på siffran 5 utan fem blad på blomman osv. Barnen får färglägga siffran och bilden och sedan fylla i rätt antal cirklar. Ett första arbetsblad med siffror.

image

Hoppas detta går hem i stugorna, säg till om det är något som inte funkar eller så!

(Om du vill länka till detta material, länka då till detta inlägg och inte direkt till dokumentet. Tack!)

5 kommentarer:

 1. Jag gillade det här väldigt mycket, jag har haft tankarna på att göra något liknande själv, men inte hunnit med det. Jag jobbar som lärare på ett HVB-hem och en del som kommer till min klass måste jag själv göra skolmaterialet till. Jag har använt en hel del av ditt material till en flicka jag har i klassen som har en stor problematik runt sig. Ditt arbete är alltid välarbetat och genomtänkt, det spara mig mycket tid och jag är så glad att du delar med dig av ditt suveräna jobb. Tusen tack. Mvh Helen

  SvaraRadera
 2. Helen!
  Tack för dina rader och så fint beröm. Jag blir alltid förundrad över alla de olika pedagogiska tillfällen som finns och som min blogg når ut till. Jag skulle tycka det vore så roligt om några av er med olika yrken beskrev vad nigör. Skulle inte du kunna skriva lite om din vardag? Mvh
  Maria
  forskoleburken @ hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej Helen
  jag jobbar som lärare i särskola och ditt fantastiska material passar så bra till våra elever. Tack så mycket. :-)
  mvh Arny

  SvaraRadera
 4. Hej, materialet är inte tillgängligt längre, hoppas ni kan ladda upp igen. :) Tack

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...