torsdag 23 februari 2012

Gratis byggmaterial!

Vi köpte i höstas en stor montessorimatta som kom upprullad på ett 3 m långt plaströr. Jag sparade givetvis röret som nu i drygt ett halvår har stått och prytt ett hörn… Häromveckan tog jag äntligen tag i projektet och hämtade en såg! På en halvtimme var det klart och vi hade 18 stora fina rörbitar i olika höjd att bygga med! Barnen blev såklart oerhört engagerade under hela processen, hjälpte till att hålla, turades om att titta in i röret när jag sågade, var med och bestämde längd.

plaströr

Barnen har kombinerat dessa rör med t ex kaplastavar, fina tygbitar, stenar, snäckor, familjer i trä som vi köpte från ABA-skol, och inte minst mina trädklossar och plastblommor.

image

1 kommentar:

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer och kommer att besvara frågor och sådant här direkt, så se till att komma tillbaka hit för att få era svar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...