torsdag 23 februari 2012

Gratis byggmaterial!

Vi köpte i höstas en stor montessorimatta som kom upprullad på ett 3 m långt plaströr. Jag sparade givetvis röret som nu i drygt ett halvår har stått och prytt ett hörn… Häromveckan tog jag äntligen tag i projektet och hämtade en såg! På en halvtimme var det klart och vi hade 18 stora fina rörbitar i olika höjd att bygga med! Barnen blev såklart oerhört engagerade under hela processen, hjälpte till att hålla, turades om att titta in i röret när jag sågade, var med och bestämde längd.

plaströr

Barnen har kombinerat dessa rör med t ex kaplastavar, fina tygbitar, stenar, snäckor, familjer i trä som vi köpte från ABA-skol, och inte minst mina trädklossar och plastblommor.

image

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...