torsdag 1 mars 2012

Siffror med antal att skriva ut

Elin gillade mitt alfabet att skriva ut och undrade om det fanns någon liknande variant med siffror. Jag blev så inspirerad av idén att jag gjorde en på direkten! Här är nu siffrorna 0-10 med rätt antal, att skriva ut två på en a4.
imageimage
Säg gärna till om ni har några synpunkter på materialet!

34 kommentarer:

 1. Hej Maria!
  Vilket superbra material.
  Snälla kan du inte lägga ut en tom mall, både till siffror och alfabet?
  Eller är det samma.
  MVH Liz

  SvaraRadera
 2. Liz, tack, och jag använde samma mall som till alfabetet:

  http://www.earlylearninghq.org.uk/popular-resources/editable-interactive-alphabet/

  /Maria

  SvaraRadera
 3. Hej Maria!
  Tack för allt du delar med dig
  av. Alltid lika kul att titta
  in hos dig.

  SvaraRadera
 4. Hej Maria!
  Vad glad jag blev när jag hittade den här bloggen. Superbra material som jag kommer att använda i mitt yrke.
  MVH Mia

  SvaraRadera
 5. Tack för era kommentarer! Mia, välkommen tillbaka! :)

  SvaraRadera
 6. Tack för era kommentarer! Mia, välkommen tillbaka! :)

  SvaraRadera
 7. Hej!!
  Vad glad jag blev när jag såg att det nu finns siffror också. De blev lika fina som alfabetet och ska sättas upp snarast på avdelning. Tack

  SvaraRadera
 8. Hej
  Vilken bra blogg du har med en massa användbart material till mitt arbete. TACK

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar, det blir jag glad av att höra!
   Maria

   Radera
 9. Tusen tack för att de finns såna underbara människor som du, jag älskar dina bilder me siffror och bokstäver, dom kommer hamna på väggarna i våra små pojkars rum! Tack! Tack! Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för ditt fina beröm, jag blir så glad att höra att materialet uppskattas!
   Maria

   Radera
 10. Hej hej! Jättebra sida. Bra med gratismaterial som är färdigt när det ofta är ont om tid till planering mm inom det pedagogiska yrkena. Fanns tom mall till siffror och bokstäver? Det vore ännu bättre om föremålen i sifferbilderna var placerade på ett sådant sätt att barnen lär sig att se dem som bilder tycker jag, exv. mer lagda som prickarna på en tärning osv. Mvh /Lina

  SvaraRadera
 11. Jättefint! Ska skriva ut och använda 1-5 på vår småbarnsavdelning.

  SvaraRadera
 12. Hej! Jättebra material men det är något som blir fel när jag försöker skriva ut den här och även alfabetet. Första sidan kommer ut som det ska men sen 3-4 osv och C-D osv kommer ut längre ner så siffrorna och bokstäverna kapas på mitten. Är det någon mer än jag som har det problemet? Skriver ut en massa andra pdf-filer och har aldrig sådana problem. Man kan ju inte heller kopiera rutorna så man kan lägga in dem i tex word eller powerpoint så kan inte skriva ut det på annat sätt heller :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag har inte hört någon som har det problemet, och jag vet tyvärr inte var felet ligger riktigt. När jag laddar ner filen ser den ut som den ska... Har du provat att skriva ut en sida i taget? Provat en annan dator? Maila mig så kan jag skicka filen den vägen, det kanske hjälper. Lycka till!
   Maria

   Radera
 13. Tack för ditt fantastiska material! Tyvärr lyckas jag inte hitta tomma mallen även om jag följer länken. Om du vill och har tid får du gärna maila den till mig. JAg arbetar i en 1-4 års ´grupp och det vore toppen med det verktyget!

  chattrís@hotmail.com

  tack! / Cathrine

  SvaraRadera
 14. Blev så otroligt glad när jag hittade detta material med alfabetet och med siffror, vilket jättejobb du gjort! Tack! Kommer pryda väggen fint i min förskoleklass :)

  SvaraRadera
 15. Går ej och öppna upp sifferkort med bilder 1-10, tacksam om du kan mejla det till mig istället? Tack!!
  swings_s@hotmail.com
  Mvh jenny

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Det går inte och öppna sifferkorten kan du vara snäll och maila dem till hiba_badran@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Hej! jag kan inte heller öppna sifferkorten så jag skulle gärna vilja att du mailar dem till mig.
  katarina.m.sjostrom@umea.se
  Tack på förhand
  Katarina

  SvaraRadera
 18. hej Maria
  Har ditt alfabete sedan länge (använt i 4 år nu i fsk klkass) och råkade av en händelse se att du även gjort siffror men denna sida går inte att öppna längre, det står att den inte finns, kanske har du tröttnat på alla som frågar men vill ändå göra ett försök eftersom barnen i min fsk klass alltid uppskattat det tydliga i ditt alfabete.
  Om du har lust och möjlighet får du gärna maila mig det på marie.nilsson@burlov.se - tack på förhand / Marie

  SvaraRadera
 19. Hej Förskoleburken
  Det går inte att ladda ner sifferkort med antalsbilder, kan du maila mig dessa? gundhusnettan@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Hej! hade du kunnat maila mig sifferkorten på millaolander93@gmail.com? tack på förhand!!

  SvaraRadera
 21. Hej! Jag kan inte heller ladda ner siffrorna, "too many requests" står det. Maila mig gärna på emma.kohler@taby.se :)

  SvaraRadera
 22. Hejsan Jag kan tyvärr inte heller ladda ner siffrorna. Kan du maila till mej så blir jag glad :D

  SvaraRadera
 23. oj glömde mailen.
  margareta.sjodin@utb.solleftea.se

  SvaraRadera
 24. Hej!
  Jag kunde inte ladda ner det.Kan du skicka via mail?

  SvaraRadera
 25. Jag vill också gärna ha sifferkorten. mona.englund@bollnas.se

  SvaraRadera
 26. Hej!
  Jag med vill gärna ha sifferkorten samt bokstavskorten. Du får gärna maila mig med:
  Ida.rubensson@falun.se

  SvaraRadera
 27. Hej. Kan ni snälle skicka sifferkorten till mig med?! pernilla78.aberg@gmail.com

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...