lördag 23 januari 2010

Rolig hemsida!


Jag hittade en så himla rolig hemsida som jag bara måste dela med mig av. Vet inte riktigt vad man ska ha för nytta av den, men det är en annan femma... Sidan heter wordle och gör som collage av text.


Man skriver helt enkelt in det man vill ha och så slumpar sidan fram ett alternativ. Sedan kan man välja form, teckensnitt och färg mm mm själv. Det blir som dikter.

En idé är att barnen får bidra med ett ord var, med exempelvis tema vintern, så kan man sedan bara skriva ut, så har gruppen skapat tillsammans.

Superkul!

2 kommentarer:

  1. Roligt!

    Jättefin blogg!! Jag är dagbarnvardare inom ett föräldrakooperativ och är pa ständig jakt efter nya idéer sa jag blev glad när jag hittade hit! :)

    Spann vidare pa din idè om att barnen far komma pa ord pa t ex tema vintern. Sen skriver man ut det hela och sätter i en ram t ex i hallen. Kan sen bytas ut när man har ett nytt tema. Pa sa sätt blir föräldrarna ocksa lite involverade i vad man haller pa med och man far en läcker tavla :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Vad roligt att idéerna blir förverkligade!

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...