tisdag 9 mars 2010

Påsk - blandade tips

Det börjar ju närma sig så smått och det är dags att sätta igång med planerandet...
Hos ingelas lekstugas påsksida finns ramsor, lekar, pysseltips mm mm
Tips på hur man gör en enkel kaninmask.Och en till från kidsparkz.äggmatchning och stora ägg från activityvillage
  
De har också en bra sida med påskpyssel och en för påskprintables.


Påskägg: färglägg efter siffror


Prek letter n står för nest och har massa olika bilder med påskägg.

Lite smått och gott, med andra ord!


2 kommentarer:

  1. Massor av roligt pyssel ju! Är på jakt efter mönster att måla för min 5-åring och så hittade jag dessa äggmönster mm. Tack! Hörde nämligen på min sons (som går i 1:an)föräldramöte att flera barn i klassen har stora problem med att måla och fortsätta på ett givet mönster. Tänkte därför förebygga detta med mina barn och dagbarn. Så har du fler tips på mönsterövningar så tar jag tacksamt emot! :) Och åter igen. Tusen tack för all tid du lägger ner på denna suveräna blogg!!!

    SvaraRadera
  2. Håll utkik efter ett mönsterinlägg! Och tack för så fina ord!

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...