söndag 7 mars 2010

Vad tycker ni?


Vad vill ni läsa om, vad behöver ni för material, vad vill ni inspireras till?

Har ni material Ni vill dela med er av, kanske något ni själva gjort, eller något ni hittat på nätet? 

Skicka till mig i så fall! Maila! Kommentera!


6 kommentarer:

 1. Du gör ett bra jobb! fortsätt så, jag läser din blogg nästan dagligen och får massor av tips och ideer som jag använder mig av i mitt arbete som montessorilärare (åldern 3-6 år. Tips om våren pyssel, sagor, sånger osv är aldrig fel. Men det har du ju. m.v.h Åsa

  SvaraRadera
 2. I'd like to see geography themed activities. Thanks for asking :-)
  Your blog is so interesting!

  SvaraRadera
 3. Gärna tips på vad man kan göra ute nu när det börjar bli bättre väder.

  Lisa

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Tycker du visar jättebra ideér! Jag behöver ordkort till min yngsta. Är det något du vet var man kan finna, du vet Sol och sedan en bild på en sol på baksidan. (Jag vet, det är lätt att göra själv, jag får skämmas som aldrig får ändan ut vagnen. Men om någon annan redan gjort det...)

  SvaraRadera
 5. Leptir: Hopefully I will post something geography-stuff soon. And thank you! I love your blog!

  Lisa: Utomhusaktiviteter på gång!

  Och ang ordkort... vet att vi hade ett jättebra material på min förra arbetsplats, men kommer inte ihåg var vi köpte det. Men jag ska kika runt!

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...