tisdag 27 april 2010

Bolibompas pyssel

Kika in hos Bolibompas pysselverkstad för att få lite inspiration på trevliga pyssel. Små kortfilmer visar hur man gör och det finns även några mallar att skriva ut.

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag läser bloggen varje dag sen en liten tid tillbaka och tackar för att roliga idéer. Just detta inlägg fick mig att börja skratta eftersom det är där, i Bolibompas pysselverkstad, som min 4,5-åring drömmer sig bort när hon kommer hem från dagis. Hon sitter ett bra tag och tittar på pyssel och sen rätt var det är så är det nåt hon bara måste göra. Idag gick hon plötsligt ut och spikade på våran stubbe och sen skulle hon tillverka vulkankort. Vet inte om dom gjort exakt det på Bolibompa men någonting var det som satte igång det hela!!!

    //Petra

    SvaraRadera
  2. Jamen, det är ju fantastiskt att de lyckas inspirera barnen att pyssla självständigt! Jag älskar sådana där små tips. Hade en liknande upplevelse med en av brorsdöttrarna!

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...