söndag 30 maj 2010

Blog award for best blog friends

Jag har fått pris! Mitt första blogg-pris och jag är så glad och tacksam. Det är Natasa från bloggen Leptir som står för priset som ser ut såhär:
Hon ger priset till bloggare som ofta läser hennes blogg, eller bloggar som hon helt enkelt gillar. :)

Leptir har jag länkat till tidigare, det är en kroatisk montessori-blogg (google translate fungerar jättebra och hennes inlägg översätts även direkt till engelska) och hon skriver alltid de mest inspirerande inläggen med fina foton på montessoriaktiviteter. Där finns även en lång lista med många andra inspirerande bloggare som också fick priset.

Kika gärna in hos henne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...