måndag 24 maj 2010

Tips om tips

Tänkte bara dela med mig av hur jag brukar göra för att inte glömma bort alla miljarder pysseltips som man hittar på nätet.

Jag kopierar helt enkelt en bild av pysslet, klipper in i Word och klistrar in länken till instruktionerna under. Då vet jag var jag kan få mer info om jag behöver och dessutom är det ett överskådligt sätt att bli påmind. Mina dokument heter till exempel sytips, julpyssel, montessoriidéer osv.


Såhär kan ett dokument se ut.

Hur gör ni för att hålla koll?

2 kommentarer:

  1. Ett bättre tips är att högerklicka på sidan med det man är intresserad av och välja "spara sida som". Då sparas hela sidan på datorn. Jag strukturerar dem i mappar, efter Pyssel, Matematik, Språk, Sånger, Rörelse med mera. Det senaste jag sparade var ditt inlägg om "Sommarpyssel". Skillnaden mellan att göra på mitt och på ditt sätt är att länkar kan förändras och material på internet tas bort. Mitt material finns alltid kvar på min dator. =)

    SvaraRadera
  2. Aha, fiffigt. Tack, ska testa! Även om länkarna förändras så har jag ju iaf kvar bilderna. Sparas sidan som den såg ut när man sparade eller förändras den när sidan förändras?

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...