fredag 18 juni 2010

Klädnypskort

Barnen får räkna symbolerna och sedan sätta klädnypan på rätt siffra. Sätt en prick på baksidan som felkontroll. Ser barnen ingen prick, betyder det att de satt för rätt siffra! Bra övning för att öva symbolerna.

 

 solar

blommor

löv

2 kommentarer:

 1. Hej Maria, Tack för allt arbete som du lägger ner på allt material. Använder denna sida ofta för att hitta tips och ideer men även jag har svårt att få till rätt siffra på löven - jag får bara 4 löv på min bild.
  Tack på förhand Anne-Li

  SvaraRadera
 2. Hej Anne-Li!
  Du har hittat ett fel i dokumentet! Just det kortet är fel! Men du klickade väl på länkarna under? Där finns ju flera kort av varje sort! Man får helt enkelt strunta i det felaktiga kortet. Tack för att du påpekade detta!
  Maria

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...