söndag 18 juli 2010

Bygg bokstäver

Hos Tired Need Sleep finns nu en mall för bokstavspussel med små bokstäver. De stora bokstäverna har jag redan tipsat om i ett tidigare inlägg.

bygg bokstäver små

Jag försöker hitta så mycket material och idéer som möjligt som gör att barnen bekantar sig med bokstäver. Detta är ett bra sätt att få barnen medvetna om hur bokstäverna ser ut, utan att behöva finmotoriken att traggla bokstäverna. Jag har ju skrivit tidigare om andra idéer, som att spåra i sand, ha flaskfärg i en plastficka osv, men ni kanske har fler idéer?

Jag uppskattar verkligen era kommentarer och tips!

1 kommentar:

  1. Jag har använt ärtpåsar med bokstäverna på. Min har jag sytt själv och säljer mönstret här:
    www.appelklyftig.com (kul-abc)

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...