söndag 29 augusti 2010

Byggmaterial

Made by joel har en printable med fina cirklar, som klistras upp på kartong. Man skär sedan fyra jack i varje cirkel och så kan man bygga hur som helst med dessa. Se sidan för mer instruktioner och bilder.

image 

Samma idé men med kvadrater finns hos Charlottes fancy… Där dekorerar barnen kartongkvadraterna med lite av varje; färg, tidningar, tapeter etc.

image

Jag tror att detta är ett jättebra projekt att göra tillsammans med barnen och som de sedan får använda att bygga med! Jag är definitivt sugen. Ett enkelt sätt att ge alla möjlighet att bidra till att göra något större, tillsammans.

Förresten, i veckan tänkte jag ha en liten utlottning! Håll utkik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...