måndag 2 augusti 2010

Ladda ner från Scribd

Hörni, det verkar som att vissa saker kostar på Scribd…! Jag gjorde en ny registrering och insåg att man måste betala för vissa dokument. Det verkar som att de som “ger tillbaka” genom att ladda upp dokument (alltså jag till exempel) har gratis tillgång till saker som andra måste betala för. Åäö-barnen gick att ladda ner, men det är nog för att de är nya.

När man försöker ladda ner ett dokument så kommer en betalsida upp. Om man inte vill betala kan man ladda upp ett dokument och därmed få ett dygn gratis. Kan ju vara ett sätt att gå runt problemet.

Såhär har det inte alltid varit. Jag måste undersöka ytterligare! Är det så att det kostar er att ladda ner mina material måste jag givetvis flytta dem!!! Troligen blir det så.

Om det är någon av er som vet hur det funkar får ni gärna upplysa mig! Och gärna berätta var ni lägger upp era dokument. Google share, box, 4share?

2 kommentarer:

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer och kommer att besvara frågor och sådant här direkt, så se till att komma tillbaka hit för att få era svar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...