måndag 30 augusti 2010

Pris!

clip_image002

clip_image001

För ett tag sedan kollade jag kommentarerna på bloggen och blev så glad när jag såg att jag fått pris i en kommentar från Féepoussieère från bloggen Et si on apprenait… à la maison?! Hon har en montessoriblogg med mycket att erbjuda, kika gärna in där! Tack så mycket för priset!

Enligt reglerna ska jag tacka för priset och dela med mig av 7 saker av mig själv, men det gjorde jag ju nyss när jag fick ett annat pris, så jag hoppar det helt enkelt. Däremot ska jag givetvis skicka vidare priset till andra bloggar som jag nyligen upptäckt.

Härliga bloggar på olika sätt!

6 kommentarer:

 1. Thank you for thinking about me. I appreciate the award you are passing on to me. I hope one day my little blog can be as resourceful as yours. Thank you again!!!

  SvaraRadera
 2. Congratulations on your awards, and thank you so much for passing it along to me!! It made me so happy!!! :-)

  SvaraRadera
 3. Congratulations on your award, and thankyou so much for passing it on - it's so nice to share with others around the world. :)

  SvaraRadera
 4. Hi again, MAria, can you tell me a bit more about the prize - I can't translate the original blog , haven't found the right button yet perhaps (I am a real beginner in blogging)but am wondering if the idea is that I then pass it on to 7 blogs that I like? I can do that very easily! Isn't it wonderful to have so many interesting blogs to visit?
  Thanks again.

  SvaraRadera
 5. Louise!
  I'm sorry to hear that. At the top left hand of my blog there is a translator where you just choose your language! Hope it works!

  The idea is to pass it on to 7 blogs that you recently discovered!

  Have fun!

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...