måndag 16 augusti 2010

Utklädningskläder 1 - tyllkjol

Att få klä ut sig är ju fantastiskt! Det finns ju givetvis härliga utstyrslar att köpa, men de är ju som oftast ganska dyra. Då kanske det kan vara idé att ta fram kämparglöden och fixa egna!

Det första enkla tipset på vad man kan göra är en tyllkjol. Det bästa är att man inte behöver sy ett stygn! Bara att knyta och knyta och knyta.

Jag har inte gjort en ännu, men jag har fyndat! Ikea har just nu jätterea på panelgardin (Flyn Lill) som är jätteskir och som jag definitivt tror går att använda. 19 kr rullen kostar de och finns i flera färger!

Creating a tutu (jättetydliga bilder)

image

Fast and easy tutu tutorial (bra beskrivning)

 

Video: How to make a no sew tutu

(Sen är det ju klart att det enklaste är att fråga om föräldrarna har några konstiga klädesplagg hemma i garderoben som de vill bli av med. Funkar ju finfint! Eller fråga om det är någon föräldrer som kan sy och har tid och lust att bidra!)

2 kommentarer:

  1. Perfekt tips! Började svettas här hemma nu när jag insåg att jag kanske behövde gå en match mot min lömska symaskin!

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...