fredag 1 oktober 2010

Hans och greta

Hans och Greta är en klassisk folksaga nedtecknad av Bröderna Grimm.

Unga fakta har ett fint material där man bygger husen och karaktärerna i sagan och här finns texten.


Trevlig helg på er alla! Hoppas ni får uppleva kylig höstluft, strålande solsken och löv i fantastiska färger!

1 kommentar:

  1. Hej
    Vilken trevlig sida du har! Jag är lärarstudent och ska göra en uppgift under min praktik där jag ska utgå från sagan Hans och Greta och prata/ha matte med barnen. De går i ettan och behöver öva på den grundläggande taluppfattningen med talrad, dubbelt/hälften, tio-kompisar etc. Mitt problem är att jag inte riktigt kan komma på några bra mattegrejer/frågor mm kopplade till sagan. Det är inte så att du har några förslag?
    Mvh
    Cecilia

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...