söndag 21 november 2010

Advent närmar sig och så även julen…

Ja, det är inte klokt så fort tiden går… Ja, jag vet att man säger det varje år, men ändå!

Från och med denna kommer jag bombardera er med julens härligheter! För att inte bli tokig kommer jag att blanda upp det med lite “vanliga” inlägg också, men jag ska försöka förse er med material, pyssel och inspiration inför vinter, advent, jul, snö och allt det där som hör december månad till!

Har ni egna tips som ni tror andra läsare skulle ha nytta av, skriv en kommentar eller ett mail så sprider jag det!

Trevlig söndag på er alla!

5 kommentarer:

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer och kommer att besvara frågor och sådant här direkt, så se till att komma tillbaka hit för att få era svar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...