tisdag 2 november 2010

Utematte

Hos TES finns ett häfte med massa idéer och övningar för att jobba med matematik utomhus. En super-resurs! Materialet heter Math activities for outdoor area.

image

2 kommentarer:

 1. Hej Maria!
  Idag skulle jag leta efter ritsagor på webben och hamnade då på din sida "förskoleburken" Ikväll gick jag in och började titta och laddade hem i massor. Nu har jag suttit i två timmar och bara laddat hem och läst.
  Jag kommer att besöka din sida ofta. Nu arbetar jag med en 2:a, men till hösten får jag en etta. Fast jag arbetat många år först som förskollärare, sedan 1-7 lärare har jag fått massor av ideer av din sida.Jag ska tex göra mattepåsar och svenskapåsar istället för planeringsbok. Barnen ska få arbeta parvis med påsarna, så nu blir det till att göra spel och roliga övningar. Men nu har jag fått mycket gratis tack vare dig. Påsarna som du köpt på Ikea var så fina, tyvär fanns de inte på Ikea i Kållered. När jag gjort mattepåsarna ska jag göra likadant med svenskan.
  TACK för att du delar med dig.
  Madeleine

  SvaraRadera
 2. Madeleine!
  Vad roligt att du hittade hit! Och tack för att du berättar vem du är och tack för så fint beröm. Jag blir väldigt glad av att höra att du som har så mycket erfarenhet ändå har glädje av min blogg! Välkommen tillbaka.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...