fredag 21 oktober 2011

Gästinlägg: Nyfikenhet

Här kommer ännu ett inlägg från Maria Flanagan Sundqvist, stående gästbloggare här på Förskoleburken!

-------------------------------------

Jag har hört mig själv säga flera gånger att jag inte ska börja spela Wordfeud men nu sitter jag på ett fik i Enköping och inväntar min sista handledningsgrupp för dagen och vad har jag precis gjort? Jo, installerat Wordfeud på telefonen…

Jaha, så mycket var mina ord värda och jag funderar på varför jag säger så här när jag egentligen inte menar det? Jag har också sagt att jag inte ska skaffa Facebook men det gjorde jag också. Jag är i och för sig inte så aktiv men går in ibland för att kolla vad andra har för sig.

Jag sitter nu och funderar och kommer fram till att jag inte ska vara så snabb att säga så där om saker jag egentligen inte vet något om. Kanske jag ska vara lite mer nyfiken på de här sakerna jag får för mig inte är något för mig. Tänk, jag kanske också gillar Wordfeud!! Nej, nu får det bli ett slut på det här! Från och med nu ska jag ha en lite mer nyfiken inställning och inte avfärda saker jag inte vet något om. Skönt, nu är det bestämt. Jag återkommer i nästa blogginlägg om jag tycker Wordfeud är kul eller inte.

Det här blir ett ganska kort inlägg för jag ska iväg och koppla av på en liten minisemester. Jag och min man ska åka till Belfast för att hälsa på goda vänner i helgen och det ser jag verkligen fram emot. Goda vänner, god mat, gott vin och massor av skratt är det jag ser fram emot de närmaste dagarna. En riktig påfyllning i min glädjebägare! När jag kommer hem ser jag fram emot något helt annat, Marias och min inspirationskväll i Nässjö nästa torsdag. Har ni inte anmält er ännu, så gör det! Ni är alla så hjärtligt välkomna!

Ha det bra allesammans. Jag skickar med en av mina affirmationer som lite inspiration!

Varma hälsningar,

Maria Flanagan Sundqvist

clip_image002

1 kommentar:

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...