söndag 9 oktober 2011

Gratismaterial från Teachers pay teachers

Teachers pay teachers är ett amerikanskt forum där lärares säljer och köper material. Många av dessa är dock gratis och här är några mattematerial som jag tänkte att ni kanske har användning av! För att kunna ladda ner måste ni bli medlemmar, men det är gratis.

image

Gulliga siffror

image

Bingo 1-25, många brickor

image

Enkel addition med bilder

image

Matcha siffror och antal med klädnypor

Lämna gärna en kommentar om detta är något ni gillar! Hoppas ni alla har en härlig helg. Nu är det dags att rensa svampen jag plockade på förmiddagen!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för en fantastisk blogg som jag följt länge! Jag är ny som föreståndare på ett litet föräldrakooperativ och vill förändra utvecklingssamtalen. Har du några tankar på hur de kan läggas upp på ett litet mer modernt sätt? Eller kanske lästips?
  Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej
  Jag besöker din sida ofta och har hittat väldigt bra material. Tack. ullabritt

  SvaraRadera
 3. Johanna, tack! Jag ska fundera på det där med utvecklingssamtal så återkommer jag (förhoppningsvis) med ett inlägg!
  Ullabritt, välkommen hit!

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...