tisdag 20 mars 2012

Påskmaterial för förskolan

Lite nytt påskmaterial kommer jag bjuda på, men tills dess, kolla in tidigare påsk-inlägg: Här finns påskpyssel för förskolan, påskmaterial, inspiration för påsktema inom språk, matematik mm, påskfärgläggning. Allt är gratis som vanligt!

Påskägg –matcha

image

Påskspel

image

Påsk 2 – färgläggning

image

Påsk - blandade tips

image

PÅSK

image

Påskpyssel

image

Påsk igen

image

1 kommentar:

 1. Hej.

  Först vill jag tacka för en jättebra blogg har haft mycket nytta av den till min son som har en språkstörning.

  Men någonting jag saknar är mer tecken som stöd, har letat efter någon sida som visar lite mera meningar och inte bara enstaka ord. Men har inte hittat det.

  Så jag tänkte fråga dig, du vet inte vart man kan hitta typ småkort som visar meningar och även tecknen? Speciellt dom här vanliga meningarna som man ofta använder till barn tex. vad har du gjort idag? Vad ska du göra idag? Vad vill du ha för mat?

  Hoppas att du förstår hur jag menar.

  //MK.

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...