lördag 21 april 2012

Den mycket hungriga larvenEtt sagotips:

Den mycket hungriga larven av Eric Carle.

Den handlar om en larv som äter och äter och äter och sedan blir en puppa och tillslut en vacker fjäril. I sagan äter han först ett äpple, sedan två bananer sedan 3 plommon osv. Så det är en räknesaga oxå. Eric Carle har jättefina bilder till. Om man inte vill läsa boken rakt upp och ner går det ju givetvis att göra en flanosaga!

På kizclub finns bilder både i en svartvitt version och en i färg. Här är en annan version. Välj den som passar er bäst!

Kizclub har för övrigt många fina färdiga sagor, klicka här.

1 kommentar:

  1. Åh! Det här var en av de första böckerna vi hade gemensam läsning med när jag gick på lågstadiet:)

    Din blogg är jätteinspirerande och mycket av det du skriver kommer jag själv använda mig av när jag tagit min examen och kommer ut i arbetslivet igen:)
    kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...