måndag 14 maj 2012

Pin it!

Ni vet väl alla vid det här laget att jag är pinterest-beroende… Är det så att ni också är det och vill pinna något av mina inlägg, så har jag nu fixat (med lite hjälp, tack Linda) en liten PIN IT-knapp som syns under inlägget när ni är på ett specifikt inlägg, alltså inte under inläggen när ni är på huvudsidan. Klickar ni på den kan ni pinna direkt.image

Såhär ser det ut då och ni kan välja en bild som vanligt och pinna!

image

För er som undrar vad jag pratar om och blir nyfikna kan kolla in vad pinterest är för något. Vill ni ha en inbjudan, lämna en kommentar eller skicka ett mail!

4 kommentarer:

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer och kommer att besvara frågor och sådant här direkt, så se till att komma tillbaka hit för att få era svar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...