lördag 11 augusti 2012

En liten undersökning

Funderade på om det är allmänna tips och inspiration ni är ute efter eller konkreta färdiga material att skriva ut. Svara gärna på undersökningen till höger!
Ler

16 kommentarer:

 1. jag använder din sida i jobbsyfte. Skriver sällan (och aldrig) ut nåt, men jag plockar ideer, gör om och ändrar... tack för alla fina tips.

  SvaraRadera
 2. Hej. Tack för en fin blog. Jag plockar några ideer som jag modifierar att passa små barn i mitt arbete på dagis. Har inte skrivit ut nåt. Senast målade vi med selleri. Ha det bra och fortsätt inspirera.

  SvaraRadera
 3. Jag vill gärna ha saker att skriva ut :D färdigt å enkelt. Men även tips på vad barnen kan göra ! Mer för de yngsta 1-3 år

  SvaraRadera
 4. Jag jobbar oxå. Med de yngsta barnen 1-3år. Jag inspireras av din blogg och är det nått jag tro mig vilja ANC så skriver ja ut. Så både och svarar ja på dan fråga

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag är inte särskilt mycket för att skriva ut färdigt material. Jag vill göra saker och ting på mitt eget sätt. Däremot älskar jag att hitta inspiration till saker jag sedan själv kan göra på jobbet.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Tycker detta är en av de sidor som ger mig mest inspiration till arbetet med mina barn på förskolan som är mellan 1 och 3 år.
  Jag tittar på dina inlägg och gör om det så det passar mina barn.
  Har skrivit ut en del material som du gjort bla rimfiskarna.
  Har fått inspiration många gånger till att göra eget material också när jag sett dina fina saker som du delar med dig och från alla fina länkar du hittat och delar med dig av.
  Tack för att du finns för oss alla och hoppas du fortsätter länge till!
  Kramar Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å så fint beröm, Lotta, tack tack tack för det!

   Radera
 7. Hej!
  Tycker om att läsa din blogg för du är så fantastiskt inspirerande! Många tips o idéer har jag fått av dej som jag använder mig av i mitt arbete med 4-5 åringar. Men jag har även printat ut några av dina alster som passat mig o mitt arbete så ja, jag är intreserad av båda.
  Håller med Lotta här ovan; Tack för att du finns och hoppas att du fortsätter länge till! :)
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. :)Annika, tack för dina rader, det blir jag så glad av!

   Radera
 8. Jag är intresserad av tips och idéer!!

  SvaraRadera
 9. Sparar en massa av dina idéer och en del har jag nog också skrivit ut. Hittar en massa annat när man börjar kolla in sidorna du hämtar saker på. användbart även i skolan

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...