måndag 14 januari 2013

Nya utmaningar och något ännu större!

I fredags tog jag farväl av mina 26 små ettagluttare. Jag lämnade över dem till en ny lärare med en underlig känsla i kroppen. Givetvis är jag säker på att de kommer få det bra men det är ändå konstigt att efter ett och ett halvt år inte längre vara en del av deras vardag.

Anledningen till att jag släpper min klass är stor. Större än något annat jag gjort i mitt liv. Det växer fortfarande inom mig.

En liten bebis är på väg!!

Så om allt går bra är jag på väg in i något helt nytt. Men innan det sker kommer jag dessutom att få pröva mina vingar med ytterligare en utmaning.

Under den korta tiden fram till att jag blir mamma ska jag jobba på ett bokförlag med utgivning för förskolan som redaktör! Jag vet ännu inte helt vad mina uppgifter kommer att bestå i, men det känns verkligen oerhört spännande!

Vad detta innebär för bloggarna vet jag ännu inte. Jag kan ju tänka mig att tiden blir lite knappare med en liten hemma och fokuset kanske ändrar sig, men jag har inte bestämt något än. Kanske blir det ett litet uppehåll, kanske ett längre, eller så fortsätter jag som vanligt. Vi får se!

Det har varit mycket tankar i mitt huvud under hösten som ni förstår och det känns skönt att kunna dela dessa med er. Det pirrar av förväntan. Jag hoppas ni har tålamod med mig!

Stor kram
Maria

17 kommentarer:

 1. Åh så himla roligt! Stort grattis! Önskar er all lycka!

  SvaraRadera
 2. Grattis och lycka till med både det ena och det andra och ta allt som det kommer! Vi har tålamod så klart!
  Helena

  SvaraRadera
 3. Stort GRATTIS och lycka till!

  /Jenny

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till ert kommande barn! Livet blir aldrig mer detsamma efter att man får den här stora gåvan. Lycka till!

  /Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, misstänker det och längtar. Tack! :)

   Radera
 5. Grattis, till dina båda kommande äventyr! Det är verkligen fantastiska nyheter även om det ena såklart smäller lite högre (jag tänker såklart på er väntade nya familjemedlem). Vad glad jag blev för din skull Maria, och vi har ännu aldrig ens mötts i verkligheten :)

  Kram, Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Tack snälla du Emma, och hör av dig om du är i Stockholmstrakten! Kram

   Radera
  2. Hm.. i Stockholmstrakten, ja.. det kan ju dröja. MEN om jag passerar ska jag verkligen hojta till. Detsamma gäller dig om du kommer till Gotland, dörren står öppen för dig! :)

   Radera
 6. Grattis till alla spännande utmaningar du har framför dig, båda inom kort och längre fram...=)

  SvaraRadera
 7. Grattis och jag hoppas du får tid över att fortsätta ge oss massa ideer.

  SvaraRadera
 8. Grattis till det nya livet, både professionellt och privat.
  Ta det lugnt, allt har sin tid. Nya barn tar den tid de behöver och ger, mycket, mycket mer.
  María

  SvaraRadera
 9. Grattis till båda sakerna, dels det nya lilla liv som kommer samt den spännande utmaningen med jobb.
  Ta nu allt med ro och njut av den tid du har framför sig, vi andra finns kvar tills det åter kommer upp något nytt :)

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...