torsdag 28 februari 2013

Nytt gratismaterial: Fiskar som hör ihop

Förskoleburkens facebooksida la jag upp en bild på rimfiskarna. Många verkar gilla detta material och det finns ju även en version med siffror och antal. Jag blev lite sugen efter en kommentar att göra ytterligare en variant. Därför presenterar jag nu: Fiskar som hör ihop!
fiskar som hör ihop fram
Det är 15 fiskpar med saker som hör ihop. Det som ingår är:
 • solglasögon sol
 • tårta paket
 • fisk fiskskål
 • gaffel kniv
 • fjärrkontroll tv
 • papper penna
 • blommor vas
 • nyckel lås
 • regn paraply
 • färg pensel
 • racket tennisboll
 • spindel spindelnät
 • spikar hammare
 • hink spade
 • mössa vantar
Och det går till som vanligt: Klistra på ett färgat papper, klipp ut och laminera. Gör ett spö av en blompinne, garn och en magnet. Sätt på ett gem på varje, lägg fiskarna upp och ner och låt barnen fiska par!
Givetvis går fiskarna att använda på annat sätt, sortera efter begynnelsebokstav inne/ute form mm mm!
Hoppas ni får roligt med detta material! Om ni använder det får ni GÄRNA ta ett foto på det och maila till mig (forskoleburken (@) hotmail . com ) eller lägga upp på facebook!
Och lämna gärna en kommentar om ni gillar fiskarna!

1 kommentar:

 1. Om du visste vad jag har letat efter "fiskar som hör ihop". Jag var på väg att skapa ett eget men då kom detta material.
  Mvh Karin Blom på Backens förskola i Uppsala

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...