fredag 8 mars 2013

Min plats i världen i askar

pinterest kryllar det av bilder av hur man jobbat med min plats i världen. (Se separat inlägg hos Skolburken om detta!) De flesta av dessa varianter är dock gjorda i papper och lite kluriga att få till för yngre barn.

Därför blev jag så glad när jag fick se denna bild i facebook-gruppen Gratis Montessorimaterial!

min plats i världenLiten bebis sitter i den minsta lådan med bild av 'mitt rum', sen mitt hem - min gata - min stad - mitt land - världen - universum. Askarna är från IKEA, men inköpta för ett tag sedan.

Karin har gjort detta material och skriver såhär om det:

Min plats i världen-material som jag har gjort för att visa barnen deras plats på jorden i relation med 'the bigger picture!'
Dubblas som en PVÖ övning med öppning och stängning, plus Sensorisk med färg och sortering. Lite spännande för barnen att öppna varje lock, som en ryskdocka nästan, och se vad som är inuti.

Tack Karin för att jag fick visa denna!

Skicka gärna in foton på material som NI gjort! Ni kan inspirera varandra och det är så roligt för alla att få ta del av de olika fantastiska pedagogiska verksamheter som pågår runt omkring i landet! Konkret kompetensutveckling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...