måndag 15 april 2013

Aktiviteter för att lära sig siffror och att räkna

Prekinders är en sida som jag började följa allra först och som inspirerat mig massor. Jag har tipsat ofta och kommer fortsätta göra det. Denna gång handlar det om matematik för barnen på förskolan, siffror och räkning.

image

På sidan finns massor med fina aktiviteter med fina material man kan göra för att barnen ska få erfarenheter av siffror och att räkna. Karen är montessori-inspirerad och det är alltid tilltalande presenterat, samtidigt är de enkla att fixa ihop. Det finns även några material som man kan skriva ut.

prekinders matte

Några av aktiviteterna från Prekinders.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...