onsdag 10 april 2013

Ny montessorisida med gratis montessorimaterial!

The helpful garden är en montessoriblogg som bjuder på massa fint montessorimaterial. Nu har bloggen utökats med en “riktig” hemsida där man kan ladda ner gratismaterial efter kategori. Sidan är under uppbyggnad men det finns redan mängder att ladda ner! Det finns massor med matematikmaterial, sensoriskt material, material för geografi osv.

image

Bloggen The Helpful Garden

image

Sidan The helpful garden

Ni kommer inte bli besvikna!

1 kommentar:

  1. Hej! Jag undrar om du kan hjälpa mig. Jag skulle vilja tillverka ett band typ måttband där man kan markera jordens utveckling typ fram till idag med olika färger för olika tidsperioder. Hade ett sådant en gång men tappat detta och jag tror det kom ifrån montessorimaterial.

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...