måndag 24 februari 2014

Matte och språk med hjälp av smådjur!

Nedanstående tips kommer från Carina via en facebookgrupp. Jag blev så inspirerad att jag frågade om jag fick tipsa vidare! :)

image (1)”Jag tycker om att arbeta med djur, både språkligt och matematiskt. Det går ofta hand i hand. Idag har vi haft bondgårdsdjuren. Vi har arbetat med storlek, stor-liten, antal, symboler, ordningsföljd, multiplikation...(hur många ben har grisarna tillsammans ). Språkligt blir det mycket prat om vad de olika familjemedlemmarna heter. Förutom alla begrepp och färger. Finns inget slut och barnen är aktiva hela tiden.”

1 kommentar:

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer och kommer att besvara frågor och sådant här direkt, så se till att komma tillbaka hit för att få era svar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...