torsdag 10 december 2015

Uppdatering!

Hej alla ni!

Det har varit lite si och så med bloggandet under hösten!
Anledningen har varit brist på både tid och ork... För en dryg vecka sedan fick vi nämligen tillökning i familjen! :) 

Fokus framöver blir ju såklart på liten bebis och storasyster ett tag framöver så vi får helt enkelt se hur ofta Förskoleburken och Skolburken kommer att uppdateras. 

Dock så hoppas jag att ni kikar igenom vad som redan finns här! Använd er av etiketterna till höger och botanisera. Men jag hoppas att ni hittar det som reda finns här! Under kategorin jul och vinter hittar ni t ex mängder med materiel och länkar. 

Några av mina egna juliga material:Vi hörs! 
 

1 kommentar:

  1. vad roligt att höra! Grattis o lycka till! :) Liite tråkigt blir det ju med färre uppdateringar ;) men jag förstår nog!!! Men som du skriver så har du ju en fantastisk skatt att ösa ur i ditt arkiv! Tror aldrig man hinner igenom det... Ha det gott! mvh Annika

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...