torsdag 18 februari 2010

Alfabetet

Homeschooling är stort i USA, och det är främst kristna högern som ägnar sig detta. De är väldigt ambitiösa och de älskar att blogga om det! Det finns stora nätverk med de som jobbar liknande och de brukar producera lastvis med material. Mycket går ju inte att använda pga språket, och annat vill man inte använda. (Typ grejer som J is for Jesus) Men det finns guldkorn. Här tänkte jag specialisera mig i de inlägg som tar upp alfabetet.

abc123 (klicka på alphabet) ger tips från andra bloggar hur de arbetar med en viss bokstav. Även nedladdningsbara saker.
confessions of a homeschooler gör ett helt kit för varje bokstav med massor att ladda ner, som exempelvis storlekssortering, spårövning, pussel, sykort osvhomeschool creations har mer tips på pyssel man kan göra till varje bokstav, men även en del att ladda ner.home grown hearts har samma slags "bokstavspaket" som confessions, färdiga att ladda ner.


2 kommentarer:

  1. Jag använder också amerikanske homeschooling bloggar mycket. Det finns så häftiga idéer man kan hitta. På min DS-blogg hittar du några Lap-books som jag gjort efter att ha hittat bilder på dylika på nätet.

    SvaraRadera
  2. Linda, var inne och kikade på din blogg, men hittade inte några Lap-books? Kan du länka månne?

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...