tisdag 2 mars 2010

Rörelsetips!

 

lektion.se finns det ett jättebra rörelsespel, uppdelat i del 1 och del 2.

Det finns olika varianter av spelet beskrivet, men kort kan man säga att dokumentet består av sidor med bilder på rörelser. Barnen använder tärningar (siffer-, prick- eller färgtärning) för att se vilken rörelse man ska göra.

Detta kan göras i samlingen eller självständigt av barnen om man sätter upp papprena på väggen.
Jättekul!

4 kommentarer:

  1. Haha.. det har jag och en kollega jag jobbade med tidigare gjort. Jag orkade inte göra om det pdf och lägga upp det på lektion.se. Men det gjorde hon. Det brukar vara väldigt uppskattat av barnen.

    SvaraRadera
  2. Nej, vad roligt! Världen är liten ibland!

    SvaraRadera
  3. De här bilderna har jag också använt mig av, fast tillsammans med en 12-sidig tärning. =)

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...