tisdag 29 juni 2010

Bloggen i sommar

Jag vet att många nu börjar varva ner, att verksamheterna blir mer spontana och flexibla. Barn går på sommarlov, avdelningar slås ihop.

Jag har funderat en del på hur bloggen bör fungera nu i semestertider. Jag inser att många av er kommer att vara lediga och kanske inte kommer att läsa så mycket. Men jag har nog ändå bestämt mig för att köra på som vanligt. Det finns säkert några av er som är som jag och tokproducerar material på sommaren för att det är då det finns tid…

Självklart kommer jag att anpassa innehållet efter säsong och så, men jag hoppas kunna leverera material som ser framåt också!

Jag kommer kanske göra en liten undersökning här bredvid där ni gärna får svara på vad ni vill läsa om nu i sommar.

Hoppas på fint väder och härliga dagar och att ni alla får en riktigt skön smultronsommar!

SmultronblommorBild från www.fotoakuten.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...