tisdag 8 juni 2010

Matematikresurs

Worksheet works är en otroligt bra sida där man kan skräddarsy bildkort med antal, siffror, tärningar osv osv. Jättefina och enkla illustrationer. Fantastiskt!

mattesida

3 kommentarer:

 1. Hej! Tack för alla dina bra tips, helt suveränt. De här sidorna gillade jag också,TACK,något som jag kommer att använda i mitt jobb. Det jag skulle vilja ha hjälp med här är att redigera sidorna, hur kan jag göra det? Tänker på t ex tärningarna, (dice counging)där skulle jag vilja kunna ta bort den engelska texten längst upp, går det?

  SvaraRadera
 2. Tack!!

  Tyvärr går det ej att redigera i adobe-dokument.

  Dessa filer är dock inte kopieringsskyddade, så man kan krångla lite.

  Klicka på kameran i verktygsfältet i adobe (verktyg för ögonblicksbild) och markera och kopiera det du vill ha.

  Sedan klistrar du in det i ett word-dokument. På det viset får du bara med det du vill ha.

  Ibland är text insprängt, då kan man försöka "klistra över" en symbol, t ex en kvadrat, i dokumentet.

  Viktigt att komma ihåg är att adobe-dokumentet bör vara på minst 100% när man kopierar så att bilden blir stor och bra.

  Hör av dig om du inte förstår vad jag menar, detta blev lite rörigt... :)

  SvaraRadera
 3. Tack, det funkade. Än en gång måste jag säga tack för allt du delar med dig till oss, det är helt suveränt. Mycket av materialet har jag använding av i mitt jobb, men även hemma till mina egna barn. Ha det så bra!!!

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...