onsdag 9 juni 2010

Vill ni hjälpa mig?

Jag blir så glad för att ni läser, och alla fina kommentarer och mail jag får. Som jag sagt tidigare är ju en anledning till att jag startade bloggen att jag vill få kontakt med andra pedagoger och tips från er!

Ju fler som läser bloggen, desto gladare blir jag. Så jag undrar nu om inte ni vill hjälpa mig att sprida den vidare?

Här är en lite beskrivning av bloggen som ni kan klistra in om ni vill:

TIPS!

Förskoleburken är en blogg där förskolläraren Maria delar med sig av tips, idéer och material för förskola och skola. En del material producerar hon själv, men framför allt ges länktips till gratis material som finns på nätet. Mycket fokus läggs på språkutveckling, matematik och montessoripedagogik.

Besök den gärna!

Adressen är www.forskoleburken.blogspot.com

 

Tack för all er hjälp!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Just nu har vi sommarlov, så vi ligger lite lågt i planeringen för tillfället, men jag jobbar i Svenska Skolan i San Diego (USA) och en kollega till mig rekommenderade din blogg... och jag i min tur skickade vidare till en kompis, som är lärare i en svensk skola i New York.

  Det är inte alltid lätt att googla sig fram till jättebra siter, så jag är övertygad om att andra svenska skolor runtom i världen skulle uppskatta om du hittade dem och rekommenderade din blogg! :-)

  MVH,
  Hedda i San Diego

  SvaraRadera
 2. KLART JAG VILL TIPSA OM DIN FANTASTISKA IDERIKA OCH INSPIRERANDE SIDA!

  SvaraRadera
 3. Hedda!
  SÅ roligt att höra att svenska skolan utomlands läser bloggen! Ska absolut fundera på hur man kan få tag på mailadresser, kanske finns det någon samordnande organisation... Hör av dig om du har något tips till hur jag ska hitta kontaktuppgifter.

  Anna!
  TACK! :)

  SvaraRadera
 4. Det är klart att jag ska rekommendera din blogg.
  Det gör jag redan men mera muntligt.
  Det är otroligt imponerande att du kan ösa ur dig så mycket BRA idéer och dessutom dela med dig till mig.
  Näsa gång jag uppdaterar plockar jag in det du skrivit som rekommendation.
  Tack
  MVH Liz med Fröken Flano

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...