fredag 6 augusti 2010

Rädda Barnen

Rädda barnen har en designshop där man kan handla olika fina saker, så går en del av vinsten till dem. Jag tycker att det är ett bra sätt att bidra, man slår liksom två flugor i en smäll. Klicka på bilden för att komma dit.

puff-designshop-box

De har massa fina föremål, men här listar jag dem som har med barn att göra. Jag tycker på något sätt att det är passande att när man ger något till ett barn, kanske välkomnar dem till världen, även tänker på de barn som inte har samma förutsättningar som vi.

 

armbarnd love and play och all of us

halsband

babyfilt från 10gruppen babyfilt

 

leksaksbil från brio briobil

 

bebisbody med barntryck body

 

halsband med en bokstav och ett hjärtaarmband

mjukisflodhäst från Afroart flodhäst

Så passa på nu, för under sommaren har de dessutom rea!

 

(Bara så ni vet så har jag inte fått något för att skriva detta inlägg. Enligt lag är bloggare skyldiga att upplysa om man fått ersättning eller dylikt för att skriva en text)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...