onsdag 6 oktober 2010

Höstlotto

Här kommer ett höstlotto! Bra är att det inte är en massa engelsk text som måste redigeras bort. Bara att printa och laminera!

image

2 kommentarer:

 1. Vad kul, en bra blogg med massor av tips! Jag heter Petra och jobbar som förskollärare i Arlöv(Skåne) och älskar nya tips och ideer! Just nu jobbar vi på min avdelning med ngt som heter hjälp sixten, en märklig farbror som trollar när han minst anar det och vi måste ställa allt till rätta igen! Jag hittade sixten på UR:s sida jag skickar länken till dig om du inte har sett den! Våra barn fullkomligt älskar honom, ja det gör vi med för den delen!

  http://www.ur.se/pedagog/Metod-och-inspiration/Utomhuspedagogik/Vi-hjalper-dig-Sixten/

  Ha det bra i höstrusket(myset)
  Petra Simon

  SvaraRadera
 2. Petra!
  Vad glad jag blir, tack!
  Jag har hört vagt talas om Sixten, men tack för tipset, vad kul att ni har så roligt med honom!
  Må så gott!
  Maria
  Förskoleburken

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...