onsdag 22 december 2010

Bloggen nästa år!

Såhär dagarna innan jul har vi ju alla mycket att stå i. Jag älskar den där känslan inför med förväntan och lite pirr. Jag lackar klappar, gör julgodis och stortrivs här hemma. Därför tänkte jag faktiskt ta lite julpaus från bloggandet. Jag tror inte att jag helt kan hålla mig borta, så några inlägg blir det garanterat! Jag är tillbaka som vanligt några dagar in på det nya året.

Det händer spännande saker på bloggen nästa år! Jag kommer till exempel börja med Veckans tips, en enkel aktivitet eller lek som ni kan skriva ut och sätta upp på er förskola. Jag har ju hållit mig själv lite hemlig här på bloggen, men jag kommer öppna mig mer för er, och gå lite mer in på mitt vardagliga arbete, något som fler av er efterlyst!  Jag kommer dessutom antagligen också få välkomna en gästbloggare som kommer att dyka upp här ibland, något jag verkligen ser fram emot!

Snart fyller bloggen faktiskt ett år! Kan inte förstå att jag hållit på med detta så länge! Det har varit fantastiskt roligt att se bloggen växa, utvecklas och att få lära känna så många pedagoger och bloggare! TACK för att ni följt med på Förskoleburkens resa!

Nu säger jag God Jul och ett riktigt Gott Nytt År till er alla kära läsare! Jag hoppas på ett inspirerande, utvecklande och lärande 2011. Som alltid blir jag glad för alla tips, idéer och kommentarer ni lämnar. Tveka inte att höra av er!

clip_image002

3 kommentarer:

 1. God jul själv. och tack för alla fina länkar och tips.

  SvaraRadera
 2. Hej Maria!
  Ha du en riktigt härlig jul med massor av godis och klappar.
  Tack för många idéer och en fantastiskt fin blogg.
  God jul och gott nytt år
  Önskar Fröken Flano

  SvaraRadera
 3. Merry Christmas to you and your family!
  Nataša

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...