torsdag 19 maj 2011

Gästinlägg: Förändringar och nya tider

Här kommer så äntligen ännu ett gästinlägg av Maria Flanagan Sundqvist! Tidigare inlägg hittar ni nere i högerspalten under Gästbloggare.

-----------------------------

Jag har de senaste veckorna upplevt stora förändringar i mitt eget liv. Jag har varit tvungen att ta ett beslut när det gäller mitt yrkesliv. Jag har fått möjligheten att göra ett val hur jag önskar min framtid. Otroligt spännande men också läskigt naturligtvis.

Mitt arbete med andra människor handlar mycket om att skapa positiva förändringar och därför är det härligt för mig att uppleva det själv. När stora förändringar infinner sig i livet tycker jag också det är viktigt att blicka tillbaka och försöka lära mig något.

Jag har upptäckt att jag har haft ett ”tak” ovanför mitt huvud som jag troligtvis slagit i ganska ofta. Det här taket ser jag nu som det hinder som hindrat mig från att utvecklas så mycket som jag önskat. Jag har aldrig tänkt på det här förut men nu när jag har gjort den här förändringen märker jag att det varit så här. Tänk vad spännande! Undra om det finns andra hinder hos mig? Den här upptäckten gör att jag känner mig full av positiv energi och har en kraft och energi som aldrig förr. Jag ser inga hinder när det gäller min framtid alls. Allting är möjligt! Visst är det härligt?

Det här beslutet innebär att jag nu måste ta avsked från många människor som har med mitt arbete att göra. Jag måste lämna det gamla för att kunna gå in i det nya. Dessa avsked berör mig otroligt mycket. Jag har de senaste veckorna tagit fler avsked än jag gjort på väldigt, väldigt länge och det är inte slut ännu. Jag har också fått mycket beröm och positiv feedback för det arbete jag utfört och tar detta med mig i en liten speciell låda där jag sparar alla fina minnen. Jag ska göra de här avskeden så bra som jag kan och ta den tid jag behöver för att sen kunna gå vidare in i mitt nya liv.

Detta innebär också att jag kommer att bli flitigare att göra blogginlägg här på Marias blogg. Det ser jag fram emot.

Vår inspirationskväll som Maria och jag skulle haft i Nässjö förra veckan fick vi ställa in på grund av för få anmälningar. Jag har dock förstått att tiden inte var så väl vald. Ni har alla otroligt mycket att göra den här tiden på året. Vi har dock bestämt att vi gör ett nytt försök i höst. De som hade anmält sig blev glada att vi försöker på nytt och jag hoppas att nästa gång kan vi locka fler.

Kul!

Har du också gjort positiva livsförändringar nån gång?

Tack för den här gången och vi hörs snart igen.

Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...