tisdag 13 september 2011

Labyrinter att skriva ut

Labyrinter är ett enkelt sätt att öva finmotorik samtidigt med logiskt  tänkande! Laminera och använd whiteboardpenna så kan barnen använda labyrinten om och om igen. Här nedan är en lista på gratis labyrinter att skriva ut.

image

Krazydad bjuder på 6 000 gratis labyrinter! De är indelade efter svårighetsgrad och kommer som 20 st i varje pdf. Toppen!

Labyrinter finns även hos Busy Bee kids printables, indelade i kategorier som djurlabyrinter, piratlabyrinter, årstidslabyrinter, högtidslabyrinter m fl. Alla finns i olika svårighetsgrad.

image

Många fler labyrinter,  t ex i djurform finns hos Print activities

image

Hos abcteach finns ännu fler labyrinter att skriva ut.

image

Även Education har massvis med fina och olika labyrinter, t ex där man ska följa en viss bokstav men också många andra typer

image

Mr Printables har bara 4 stycken labyrinter, men de är så fina så de får vara med ändå!

image

Hos gratisskole.dk finns över 400 labyrinter

image

Kidsparkz har några fina lite enklare labyrinter

image

2 kommentarer:

  1. Hej! Bra sammanställning! Om du vill kan du även lägga till http://www.mazegenerator.net/. Gratis för icke kommersiell användning. (En del av de du redan listar tar sina labyrinter därifrån.) Och ja, det är min site så jag är inte opartisk... Mvh Jan Boström

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer och kommer att besvara frågor och sådant här direkt, så se till att komma tillbaka hit för att få era svar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...