torsdag 27 oktober 2011

Antalscirklar

Jag såg fina siffercirklarPinterest från  K: double stuffed och bestämde mig för att göra egna. Det började med siffran och antalet och sen bara fortsatte jag… Det är nu 77 (!) stycken och finns i tre varianter! Det är siffran, siffrans namn med bokstäver (gemener och versaler), med antal streck, med antal prickar på en tärning, med antal fingra och med antal objekt. 0-10.
Såhär såg orginalet ut:
image
Tanken är väl att man kan göra lite vad man vill med dessa. Laminera och använd till matchningsövningar, memory, sortering, skattjakt osv osv. Använd alla (hmm kanske inte) eller bara några, allt efter intresse och kunskap.
image
Jag gjorde även en aningens tråkigare variant, utan fyllning för er med lite mindre bläckmöjligheter…
image
Och så gjorde jag ytterligare en variant, en enklare med felkontroll i färgerna.
image
OBS! En uppmärksam läsare hittade en fjäril för mycket i objektcirkeln för siffran 7! Nu är dock felet åtgärdat. Ladda ner en ny version om ni redan laddat materialet tidigare.
Sen får det vara nog… Ler Lämna gärna en kommentar!

12 kommentarer:

 1. Härligt material.färglatt o bra.
  Gillar förskoleburken skarpt.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tycker att ditt material är väldigt fint och användbart till mycket, precis som du skrev. Tänkte dock uppmärksamma dig på en liten sak. Jag tror nämligen bestämt att det har flugit in en extra fjäril bland fjärilarna som illustrerar nummer 7.

  SvaraRadera
 3. Tack alla ni för så fint beröm! Och tack för att du påpekade fjärilsfelet! :) Maria

  SvaraRadera
 4. Tack!! Jätte fint material som jag gärna använder på förskolan.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag lyckades inte ladda ner antalscirklar med färg. Finns det ngn annan länk som fungerar? Tycker den var så fin och bra!

  SvaraRadera
 7. Hej Maria. Jag gillar ditt material jätte mycket. men kan inte öppna dem alls. hur gör jag?

  SvaraRadera
 8. Hej.
  Jag har försökt ladda ner flera av dina filer. men kan tyvärr inte öppna dem. Kommer till en dropbox sida som säger att materialet ej är tillgängligt.

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...