fredag 28 oktober 2011

Para ihop liten och stor bokstav

Emma, lärare och mamma till ett barn med språkstörning har jag tipsat om tidigare. Snart kommer Emma att gästblogga här på Förskoleburken och nu vill jag tipsa om ett fint material som hon gjort som kan inspirera er! Det är ett material där barnen matchar stora med små bokstäver och felkontrollen blir bilden i mitten! Materialet går ju givetvis även bra att spela memory med!

Para ihop gemener och versaler

Kolla även in Emmas övriga pedagogiska inlägg!

3 kommentarer:

  1. Det känns oerhört roligt att du länkar till mig, jag blir nästan fånigt glad. Besöksstatistiken har fördubblats, och mer ändå. Det är nästan så du skulle göra det oftare ;D

    SvaraRadera
  2. Emma, fortsätt du med dina fina och inspirerande inlägg så kommer jag garanterat länka igen! Älskar dina pompisar t ex! Kram!

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...