tisdag 13 december 2011

Julberättelsen

Här kommer material för berättelsen om Jesu födelse.
Activity village har massa fina julberättelsematerial. Det finns flanobilder i färg och svartvitt, färgläggningsbilder och arbetsblad med bild och linjer.

imageimageimage

Fröken flano har skrivit ner en förenklad version av julberättelsen som passar till dessa bilder.

Making friends har material för att göra som små pappersdockor till en krubba.
image

Catholic icing bjuder på en variant med toapappersrullar!
image
Lämna gärna en kommentar!

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag går in nästan varje dag och tittar. Du ger mig många fina tips och idéer. Jättekul idé med toarullarna.

  God Jul!

  Emma, fröken i en tvåa

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Tack för en fantastiskt fin blogg! Jag går in och tittar här nästan varje dag och får så mycket inspiration! Jag sitter ofta uppe sent på kvällarna och förbereder pyssel som jag kan göra med min snart 3-åriga dotter. För att nämna lite så är inte minst sångkorten väldigt populära, liksom snögubbarna med sina hattar och nu senast pepparkaks-gubbarna som man kan para ihop =). Här och var här hemma sitter det också fina bokstäver (s som i stol, d som i diskmaskin osv) som är utskrivna via din blogg och jag sitter som bäst och pysslar med alfabetsboken från ett inlägg tidigare i höstas.

  Tack igen för all inspiration!

  God Jul!

  Kerstin

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...