torsdag 29 mars 2012

Färger–lotto och matchning

The helpful garden som jag tidigare tipsat om bjuder på många fina material. Här vill jag uppmärksamma er på ett jättetrevligt färgmaterial! Det är ett matchningsmaterial med brickor och enskilda kort, men det går ju också bra att spela lotto med det! Det är ingen text på, vilket gör det extra passande, för texten hade ju varit på engelska.

image

image

image

Färger matchningsbilder

Färgerna röd, orange, gul, grön, blå, lila, rosa, brun, svart, grå och vit är representerade och det är väldigt fina foton som använts. För mig är kvaliteten på bilderna och en känsla av enhetlighet viktig när jag överväger ett material.

3 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder!
  Tack!/Helena

  SvaraRadera
 2. Helena, varsågod, kul att du också gillade bilderna!

  SvaraRadera
 3. Vilket bra materíal. Att lära sig färger är svårt för många så det där kan ju vara ett smart sätt att träna det på.

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...