tisdag 17 april 2012

Skräpplockardagar och miljömaterial

Håll Sverige Rent anordnar som vanligt skräpplockardagar under våren. Kolla in deras sida för massor med material, pdf-er med bilder och berättelser, tips på aktiviteter och inspiration kring miljöarbete, återvinning osv i förskola och skola. Man kan även beställa fina miljöpussel för endast fraktpriset!  Är n med kan ni skriva ut kampanjmaterial som t ex diplom och banners. Det finns även tipsrundor att skriva ut!

image

Även om jag är ute i sista minuten hoppas jag ändå att ni hoppar på, och det mesta materialet går ju att använda även om man inte hinner vara med officiellt. Kolla även in de animerade småfilmerna! Se en nedan:

En av skräpfilmerna
När infaller Skräpplockardagarna?

Skräpplockardagarna varar under hela våren eftersom snön försvinner olika fort i olika delar av Sverige. Håll Sverige Rent utropar en vecka till kampanjvecka, 2012 är det vecka 17, och det är då de flesta aktiviteter sker.

När anmäler man sig?

Anmälan öppnar den 1 februari och stängs den 31 maj. Om man vill ha material via kommunen i form av våra gula sopsäckar bör man anmäla sig så tidigt som möjligt. Helst innan den 26 mars, för då börjar materialet skickas ut till kommunerna.

image

Anmälan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...