tisdag 7 augusti 2012

Fina sifferaffischer

Early learning HQ är som ni säkert vet en av mina favoritsidor som erbjuder gratis material att skriva ut. Jag gillar verkligen deras bilder och material och nu vill jag tipsa om fina siffror med djur runtomkring. Jag gillar att själva siffran kommer  fram så tydligt!

Animal display numbers

Siffror med djur runtomkring

Kolla även in tidigare inläggen sifferaffischer och siffror med antal, och jag har tidigare tipsat om deras material som övar siffra antal.

1 kommentar:

  1. Hej,
    Först vill jag bara tacka för en bra blogg. Vi har hittat flera bra uppslag till vår verksamhet. Att jag skriver beror på att jag vill tipsa om Glada Apan Leksaksaffär på nätet. De har massor alfabetsplanscher och sifferaffischer. Tyvärr kostar de pengar (så klart) men vi tyckte att deras stora 50 cm x 70 cm passade oss så bra att vi skramlade lite och köpte en med med versaler. Kolla på www.gladaapan.se

    Sara i Lund

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...