måndag 6 augusti 2012

Välkomna tillbaka!

Hej allihopa!

Jag är tillbaka efter några sköna veckors semester och hoppas att ni också haft det bra och vilat upp er.

Nu sätter en ny termin igång och jag antar att ni med blandade känslor. Visst brukar det finnas förväntan och glädje i att starta upp nytt, men det kan ju även var lite trögt såhär direkt efter semestern! Jag hoppas kunna inspirera er ändå.

Jag kommer om några veckor hålla i mitt första upprop som lärare i en etta. Det är samma klass som jag hade i förskoleklassen och det ska bli så spännande!

Förskoleburken kommer ticka på som vanligt, men jag funderar på hur jag rent tekniskt ska göra så att alla gamla inlägg (de är ganska många…) inte ska hamna i glömska och jag vill se till så att det är lätt att navigera bland alla inlägg. Har ni tips och idéer om detta så är ni så välkomna att höra av er!

Ny och spännande är dock SKOLBURKEN som jag lite smått startat upp. Där kommer jag att lägga upp tips, material och förslag inför arbetet i skolans tidigare årskurser. En storasyster till Förskoleburken, liksom. Redan nu finns en del inlägg, så kika gärna in! Jag har hittills fokuserat ganska mycket på digitala resurser eftersom jag kommer att ha tillgång till en interaktiv projektor i mitt nya klassrum, men jag har även gjort några egna material, som bokstavsdomino, till exempel.

Återigen, välkomna till en ny termin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...