söndag 16 september 2012

Krångel

Det har varit en del krångel med en ruta som dyker upp och vill att man loggar in. Det har med bloggen Pedagogwebben att göra. Lisa, som driver den bloggen,  är för tillfället föräldraledig och har låst sin blogg. Tyvärr verkar det påverka förskoleburken då jag har länkat till inlägg i hennes blogg. Jag har tagit bort länkarna men det verkar inte hjälpa.

Det fungerar ofta att klicka bort rutan och så kan man fortsätta läsa, men jag har också hört att bloggen låst sig helt.

Är det någon som vet vad detta beror på, kanske kan hjälpa mig eller vet vad jag borde göra så får ni gärna skriva några rader!

Annars hoppas jag att ni har lite tålamod med detta så försöker jag klura!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...