onsdag 13 november 2013

Färglägg efter mönster

För länge sen tipsade jag om ett fint material där man skulle färglägga efter mönster. Tyvärr finns inte den sidan kvar vilket jag fick reda på när en läsare uppmärksammade mig på det. Jag skrev därför till de som driver sidan Activity village och undrade om de hade lust att göra liknande. De hade de! :)

imageimage

Resultatet blev jättefint och nu kan ni ladda ner färglägg efter mönster hos Activity village. Har ni tips eller önskemål om material så kan ni maila dem, de verkar ofta kunna hjälpa till!

2 kommentarer:

  1. Hej! Ville bara säga att du har en mycket bra blogg. Så roligt att kunna hitta en massa bra idéer på ett ställe. Har testat äggkartongerna med naturbilder på, blev väldigt lyckat.

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...